SONDAJE DE OPINIE

1. Informații generale

INSTITUTUL DE MARKETINGA MIA S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Arhitect Stefan Burcus nr. 9, Sector 1, Cod unic de inregistrare RO 335600, inregistrata in Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/17809/1992 va prelucra datele pe care ni le furnizati in acord cu prevederile Regulamentului 679/26 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si al legislatiei interne aplicabile. INSTITUTUL DE MARKETINGA MIA colecteaza si analizeaza informatiile despre persoanele intervievate pentru a efectua studii de piata.

Va rugam sa cititi aceasta Notificare pentru a va asigura ca sunteti de acord cu continutul acesteia.

Calitatea de participant la un sondaj este intotdeauna voluntara iar, daca ati participat la un sondaj, consideram ca ati fost de acord cu termenii mentionati in aceasta Notificare.

In cazul in care nu sunteti de acord cu termenii acestei Notificari, nu participati la sondaj.

2. Datele cu caracter personal pe care le colectam

Colectam si prelucram doar date cu caracter personal care ne sunt necesare indeplinirii obiectivelor sondajelor. Putem colecta de la dvs. urmatoarele tipuri de date  cu caracter personal:

judetul in care aveti domiciliul, varsta, sexul, venitul pe gospodarie, ocupatia, educatia, informatii legate de obiceiurile si preferintele dumneavoastra de consum, precum, dar fara a se limita la cele cu privire la diversele tipuri de bunuri, de consum media, alimente, bauturi, detinerea si utilizarea dispozitivelor conectate la internet sau electronice si electrocasnice;Informatii cu privire la atitudinile si parerile dumneavoastra personale.

3. Scopul prelucrării:

Folosim datele din sondaje pentru a raporta rezultatele agregate, in format anonimizat, catre clientii nostri. Anonimizat inseamnă intr-un format ce nu permite clientului sa deduca identitatea dumneavoastra din aceste date.

4. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor

INSTITUTUL DE MARKETINGA MIA nu colecteaza si nu prelucreaza date cu caracter personal ale copiilor cu varsta sub 16 ani fara consimtamantul parintilor.

5. Durata prelucrării

Vom stoca datele cu caracter personal doar atat cat avem nevoie de ele in legatura cu scopurile pentru care au fost colectate, pentru a respecta obligatiile legale. Dupa aceasta perioada, datele dvs. personale vor fi distruse ireversibil. Daca, in orice moment, va retrageti acordul dvs. pentru prelucrarea datelor dvs. personale, va vom sterge datele personale fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia.

6. Securitate

Pastram toate datele cu caracter personal in siguranta si am luat toate masurile tehnice pentru a proteja datele cu caracter personal de utilizare neadecvata, pierdere sau alterare. Informam permanent angajatii despre politicile si procedurile referitoare la confidentialitate si securitate si intotdeauna accentuam importanta aplicarii lor.